2009. júl. 23.

Itt a kánikula - öltözködjünk stílusosan!


Amellett, hogy kellemes viselet, hasznos és szép is. Támogasd és hirdesd a királyság alternatíváját! Rendelni a regnum.portalKUKACgmail.com e-mail címen, amíg az erősen limitált készlet tart; M, L, XL, és XXL méretekben is. Nem érdemes túl sokat gondolkodni. Ára; 2800 Ft + postaköltség. (Budapesten személyesen is lehetséges, előzetes egyeztetés után, 3 darab felett postaköltség nincs.)

10 megjegyzés:

Mirjam írta...

Női változat nem készült? Mondjuk
blúz formájában, egy kis arany hímzésű koronával? Vagy lehetne olyan is, aminek fűzője van(királykék színben) fehér buggyos újjakkal.

Mirjam írta...

Szerintem jól sikerült. Egyszerű, de közli a lényeget ;)

Reina Nicolasa írta...

Virtuálisan Mirjam mellé állok és várom az első magyar női monarchista kollekciót ;)

Reina Nicolasa írta...

Én meg pár hónapja spanyol infánsnő vagyok. Még ilyet..

Névtelen írta...

I. Levente jó arc, csak sajnos bezárt a Lipótmező, ő pedig utcára és ezzel együtt internetközelbe került. Ha egy kicsit több (sokkal több :-)) humort is vinne a kommentjeibe, akkor simán lehetne a blog udvari bolondja. :-)

Üdv:

Czelder

Ultrajobber írta...

A hőség ne tompítson a figyelmen:

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3437

Piedone írta...

Őszintén megmondva szerintem a póló egy erős közepes, kicsit úgy néz ki, mintha a képet eredetileg nem pólóra tervezték volna (nem hat természetesen rajta). Ettől függetlenül fogok belőle rendelni.

Piedone írta...

Ja tényleg? És pólóra nem lehet szobrot tervezni? :-) Jó persze, de nekem az egész grafika tetszik kicsit furcsának. Röplapon jól mutatna, de pólón egész más.

TiborR írta...

Na haragudjanak e keresetlen szavaimért, ám pl Tomcatnak ez a "szakmája". Nem kell vele mindenben egyetérteni, de polo tervezéshez, gyártáshoz nagyon ért. Lehet, nem is tudják, hány- meg miféle szervezeteknek készített már viselnivalót.

A kezdetleges külcsín ellenére azonban örvendek a lehetőségnek!

Petrus Augustinus írta...

Érdekes én úgy tudtam, h Tomcat horthysta és mivel Horthy egy 'homo monarchicus' volt így monarchista. Több bejegyzésében is kiállt a jogfolytonosság mellett. Pedig ez nem egy régi bejegyzés...